Schaakbord op een tafel

NEUMENTIX™

Neumentix™ bevat een unieke combinatie van natuurlijke polyfenolen, waaronder rozemarijnzuur. Neumentix™-polyfenolen zijn klinisch getest om de cognitieve en mentale prestaties te verbeteren door focus, concentratie, reactietijd en werkgeheugen te ondersteunen, zonder de slaap te verstoren.

Groene thee, grapefruit, druif, zwarte wortel en guarana

FIIT-NS™

Fiit-NS™ is een mix van polyfenolen die worden gewonnen uit fruit en groenten. Studies hebben aangetoond dat deze mix kan helpen de buikvetmassa en taille-omtrek te verlagen en een positieve invloed kan hebben op de kwaliteit van leven als het gaat om gezondheid (HRQOL). Ook vermoeidheid wordt verminderd.

Yoga buitenshuis

EPICOR®

In tegenstelling tot andere vitaminesupplementen of ingrediënten, is EpiCor® een volledig natuurlijk voedingssupplement, waarvan klinisch bewezen is dat het een sterk immuunsysteem ondersteunt. Als EpiCor® dagelijks wordt ingenomen, dan helpt het mensen een evenwichtige levensstijl te onderhouden door de gezondheid van het immuunsysteem en het nasale comfort te ondersteunen en daarnaast kan het ook het darmmicrobioom ondersteunen.

Voedingsmiddelen ter ondersteuning van de darmgezondheid

PREBIOTICA EN PROBIOTICA

De sleutel tot het voorkomen van veel gezondheidsproblemen is het behouden van een gezond darmstelsel. Daarom is essentieel om voedingsmiddelen en supplementen te consumeren die onze darmen actief voeden met 'vriendelijke bacteriën' en vezels. Door beide te leveren, versterken we de goede bacteriën in ons darmstelsel en helpen we onszelf te beschermen tegen spijsverteringsproblemen, stress, een slecht immuunsysteem, slaapproblemen en stemmingsstoornissen.

Gelukkig jong stel

VERISOL®P

VERISOL®P is samengesteld uit pure, natuurlijke collageenpeptiden die speciaal zijn ontwikkeld en waarvan wetenschappelijk is bewezen dat ze de hoogst mogelijke werkzaamheid in de menselijke huid bieden, met resultaten die al na 4 weken zichtbaar zijn. Collageenpeptiden werken door het metabolisme van onze huid van binnenuit te stimuleren.