Herbalife24 CR7 Drive - verbeter je prestaties

VERBETER JE PRESTATIES MET CR7 DRIVE

In samenwerking met profvoetballer Cristiano Ronaldo hebben we een drank ontwikkeld voor tijdens de workout om je te helpen prestaties* langdurig vol te kunnen houden in de sportschool, op het veld of tijdens outdooractiviteiten. CR7 Drive is een koolhydraat-elektrolytdrank geformuleerd door experts. Het heeft de verfrissende smaak van açaibessen en is ontwikkeld om jouw workouts van energie te voorzien en hydratatie te bevorderen.* CR7 Drive is een moderne sportdrank met subtiele smaak om de drive in ons allemaal te stimuleren.

Herbalife24 Formula 1 Sport - maaltijdvervangende shake

DOOR EXPERTS SAMENGESTELDE MAALTIJDVERVANGER

Formula 1 Sport is anders dan andere maaltijdvervangers. Voed je innerlijke atleet terwijl je je dagelijkse hoeveelheid calorieën bijhoudt. Deze unieke, uitgebalanceerde maaltijd levert een mix van kwalitatief hoogwaardig proteïne, vezels, koolhydraten en belangrijke vitaminen en mineralen. Door experts ontwikkeld om je lichaam te voorzien van de voedingsstoffen die bij een uitgebalanceerde maaltijd horen. Houd je dagelijkse voortgang op peil met een heerlijke, gemakkelijke maaltijdvervangende sportshake.

Herbalife24 Hydrate - verbeter je resultaten

CALORIEARME ELEKTROLYTENDRANK

Hydratatie tijdens een workout is ontzettend belangrijk om optimaal te kunnen presteren.** Op basis van diepgaand onderzoek en op wetenschap gebaseerde formules hebben we een caloriearme elektrolytendrank ontwikkeld. Herbalife24® Hydrate zit boordevol vitamine C, dat helpt vermoeidheid te verminderen. Omdat iedere portie in gemakkelijk te mengen individuele zakjes zit, kun je Herbalife24® Hydrate overal met je mee naartoe nemen. Haal het beste uit je training met onze heerlijke elektrolytendrank voor tijdens de workout.

Herbalife24 Prolong - haal het maximale uit je training

KOOLHYDRAAT-PROTEÏNEDRANK VOOR DUURSPORT

Om je te helpen je prestaties te optimaliseren hebben we een unieke koolhydraat-proteïnemix ontwikkeld die je lichaam voorziet van belangrijke voedingsstoffen tijdens langdurige, intensieve inspanning zoals een duurloop, iron man of triatlon.** Herbalife24® Prolong is verrijkt met vitaminen C, B1, B3, B6 en B12. Prolong kan gemakkelijk gemengd worden met water voor een verfrissende drank met citrussmaak voor topprestaties. Herbalife24® Prolong is het perfecte product om je duurtrainingen te ondersteunen en je te helpen op je best te presteren.

Herbalife24 Rebuild Strength - herstel na krachttraining

HERSTEL NA KRACHTTRAINING

Na een intensieve krachttrainingssessie hebben jij en je spieren rust nodig. Om herstel te bevorderen, is het van essentieel belang om na de workout proteïnen en koolhydraten te consumeren.** Herbalife24® Rebuild Strength is een heerlijke shake met chocoladesmaak voor na de workout en levert 25 gram proteïne, waaronder BCAA’s dat bijdraagt aan de groei en het behoud van spiermassa. Optimaliseer je herstel met Herbalife24® Rebuild Strength.

Herbalife24 Rebuild Endurance - herstel na duurtraining

HERSTEL NA DUURTRAINING

Een effectief voedingsplan voor herstel bevat een balans tussen hydratatie, proteïnen en koolhydraten.** Om je te helpen je herstel na je workout te ondersteunen, hebben we een koolhydraat-proteïnesportdrank ontwikkeld met belangrijke vitaminen en mineralen. Herbalife24® Rebuild Endurance bevat een unieke mix van vitaminen C, E, B1, B2 en ijzer, wat het een geweldige hersteldrank maakt voor duursporten en voor na de aerobe inspanning.

Herbalife24 Achieve Bars - super handige proteïnesnack

RIJKE SPORTVOEDINGSREEP

Proteïnerepen zijn heerlijke traktaties voor na de workout die je gemakkelijk in je tas meeneemt. Ze helpen jou je dagelijkse proteïne-inname te verhogen. Of je nu op zoek bent naar een uitgebalanceerde snack of dat je een snelle proteïneboost wilt na je workout, Herbalife24® Achieve proteïnerepen combineren een heerlijke smaak met kwalitatief hoogwaardig weiproteïne. Iedere reep bevat 21 gram proteïne en is laag in suiker. Herbalife24® Achieve proteïnerepen zijn verkrijgbaar in twee heerlijke smaken - Pure Chocolade en Chocolate Chip Cookie Dough.

Herbalife24 - sportvoeding voor ultieme prestaties

GEFORMULEERD VOOR PRESTATIES. ONDERSTEUND DOOR DE WETENSCHAP

Breng je sportvoorbereiding, sportprestaties en herstel naar een hoger niveau met Herbalife24®. Onze 24-uurs sportvoedingslijn is ontwikkeld voor de alledaagse sporter, de topsporter en diegenen die op hun best willen presteren. Ieder product is ontwikkeld door experts en wordt ondersteund door wetenschappelijk onderzoek. Alle Herbalife24® producten zijn samengesteld met kwalitatief hoogwaardige ingrediënten en uitvoerig getest zodat ze voldoen aan de standaarden in de industrie en deze zelfs overtreffen.

Herbalife24 - Informed Sport gecertificeerde sportvoedingslijn

ONTWIKKELD IN EEN LABORATORIUM. BEWEZEN OP HET VELD

Alle Herbalife24® producten zijn volledig getest op verboden stoffen door een onafhankelijke derde partij. Het kwaliteitsgarantieprogramma van Informed Sport certificeert dat een monster van de partij waaruit dit product is gemaakt, is getest op verboden stoffen door LGC’s sport anti-dopinglab van wereldklasse. Onze Herbalife24® lijn omvat een effectief sportvoedingsplan dat hydratatie, proteïnen, koolhydraten en belangrijke vitaminen en mineralen bevat. Je kunt onze sportvoedingslijn op maat aanpassen aan je specifieke trainingsbehoeften. Train als een atleet met gerichte sportvoeding.

Herbalife24 - sportvoeding voor de 24-uur sporter

100% VERTROUWEN OM DE COMPETITIE AAN TE GAAN

Herbalife24® producten worden regelmatig getest en gecontroleerd om te voldoen aan talrijke gedetailleerde specificaties om te garanderen dat het product stabiel is en dat alle ingrediënten overeenkomen met de claims en het etiket. Het is onze belofte dat topsporters, trainers en coaches onze producten kunnen vertrouwen. Maximaliseer je prestaties en herstel met 100% vertrouwen in onze voeding.

  

VEELGESTELDE VRAGEN

V1: Waar moet je op letten qua voeding als je gaat sporten?

Als je denkt aan de meest effectieve sportproducten om te nemen rondom een workout, dan is het verstandig aan drie verschillende fases te denken: voor, tijdens en na de inspanning.

  • Je lichaam voorbereiden op je dagelijkse inspanning is net zo belangrijk als weer opladen na de inspanning. Voeding voorafgaand aan je workout moet zich richten op hydratatie en je lichaam van energie voorzien.**

  • Tijdens je inspanning wil je dat je energieniveaus verhoogd zijn, terwijl je gehydrateerd blijft en van brandstof bent voorzien.** Onze Herbalife 24® Prolong koolhydraat-proteïnedrank bevat toegevoegde vitaminen en is perfect om te nemen tijdens langdurige, intensieve inspanning. CR7 Drive is een sportdrank die samen met Cristiano Ronaldo is ontwikkeld en zo is samengesteld dat je langdurige prestaties kunt blijven volhouden*. Je intensieve workouts worden van brandstof voorzien* en je hydratatie blijft op peil.*

  • Na een intensieve workout of trainingssessie moeten jij en je spieren rusten. Een effectief voedingsplan voor herstel voorziet in een balans in hydratatie, proteïnen, koolhydraten en vitaminen & mineralen. Ontdek onze Herbalife 24® Rebuild Endurance en Rebuild Strength herstelshakes, proteïnerepen en vitaminesupplementen die ontwikkeld zijn om jou te helpen herstellen na je workouts en om je voedingsondersteuning te bieden. Proteïnen dragen bij aan de groei en het behoud van spiermassa.

 

V2: Hoe verschilt sportvoeding van normale voeding?

Er lijkt een misvatting te bestaan dat sportvoeding alleen bedoeld is voor professionele atleten. Het klopt dat deze topsporters hard trainen en dat hun voedingseisen erg hoog zijn, maar sportvoeding is gebaseerd op een solide algemene voedingsbasis die kan worden toegepast op iedereen die regelmatig actief is.

Algemene voeding vereist het consumeren van een bepaald aantal calorieën en essentiële voedingsstoffen om vitale lichaamsfuncties te onderhouden. Dit wordt bepaald aan de hand van de unieke voedings- en fitnessdoelen van een persoon. Zo dient ook een uitgebalanceerd sportvoedingsplan, bestaande uit voedingsmiddelen, vocht en supplementen waar nodig, in de eerste plaats om een optimale gezondheid te bevorderen, terwijl het ook voorziet in de energie voor lichamelijke inspanning, herstel ondersteunt en trainingsaanpassingen en -prestaties optimaliseert.*****

  • Ervoor zorgen dat calorieën afkomstig zijn uit voedingsmiddelen met de juiste hoeveelheden macrovoedingsstoffen: proteïnen, koolhydraten, vetten.

  • Zorgen voor een goede hydratatie. Dit is van cruciaal belang voor het lichaam om goed te kunnen functioneren. Als je energiedranken consumeert, let dan op je dagelijkse cafeïne-inname.****

V3: Wat zijn sportvoedingsproducten?

Sport en een goed voedingsplan gaan hand in hand. Of je nu net begint of dat je al regelmatig naar de sportschool gaat of op hoog niveau presteert, je hebt optimale voeding nodig die jou op ieder moment ondersteunt. Onze Herbalife 24® sportlijn heeft de producten die je nodig hebt om je te helpen voorbereiden, trainen en herstellen. De lijn is aan te passen aan jouw specifieke trainingsschema. Breng training, prestaties en herstel naar een hoger niveau met onze 24-uurs sportvoedingslijn. We garanderen dat ieder product uit iedere batch is gescreend op verboden stoffen door een onafhankelijke derde partij. Om hier zeker van te kunnen zijn, kun je producten traceren via het batchnummer op het product en dit invoeren op www.informed-sport.com.

 

V4: Wanneer moet ik sportvoedingssupplementen nemen?

Het gaat er niet alleen om welke sportvoedingsproducten je gebruikt, maar het is ook belangrijk wanneer je ze gebruikt. Afhankelijk van je eigen voedings- en fitnessdoelen kan je trainingsregime bepaalde soorten sportvoedingssupplementen vereisen die je kunt innemen voor, tijdens of na je workouts.** Onze Herbalife24® sportlijn biedt voedingsondersteuning voor de 24-uurs sporter™, zodat je deze kunt afstemmen op je sport-, trainings-, prestatie- en herstelbehoeften.***

 

V5: Waar kan ik sportvoedingsproducten in Nederland en België kopen?

Herbalife24® producten worden uitsluitend verkocht via een netwerk van onafhankelijke distributeurs. Je kunt Herbalife24® sportvoedingsproducten kopen door contact te maken met één van onze onafhankelijke distributeurs (vind een onafhankelijke distributeur in jouw omgeving via ons formulier).

 

*Koolhydraat-elektrolytenoplossingen dragen bij aan het behoud van langdurige prestaties tijdens langdurige inspanning. Koolhydraat-elektrolytenoplossingen verbeteren de absorptie van water tijdens lichamelijke inspanning.

**Kerksick et al. J Int Soc Sports Nutr. 2018;15(1):38. Kerksick et al. J Int Soc Sports Nutr. 2017;14:33.

***Kim et al., Eur J Clin Nutr. 2007; 61(4): 536-541; Messaoudi et al., Eur J Clin Nutr. 2005; 44(2): 128-132; Miclo et al., FASEB J, 2001; 15(10): 1780-1782

****Het wordt aanbevolen een dagelijkse inname van 400 mg cafeïne uit alle bronnen niet te overschrijden (200 mg voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven). EFSA NDA Panel, 2015. EFSA Journal 2015; 13( 5):4102, 120 pp.

*****Thomas et al. J Acad Nutr Diet. 2016;116(3):501-528.