groep vrienden verzameld in een tuin en genietend van herbalife nutrition shakes

WIE WIJ ZIJN

Een wereldleider in maaltijdvervangers, voedingssupplementen en huidverzorgingsproducten.

We zijn een voedingsbedrijf dat mensen wereldwijd ondersteunt bij een gezonde en actieve levensstijl. Elke dag worden er wereldwijd meer dan 5 miljoen Herbalife Nutrition shakes geconsumeerd.

Onze producten zoals maaltijdshakes, sportvoeding, supplementen, repen en dranken, zijn niet in de winkel te koop maar uitsluitend verkrijgbaar via een Herbalife Nutrition Distributeur.

Herbalife Nutrition members aan tafel, lachend en in gesprek

HOE WE WERKEN

We bereiken onze klanten door middel van Onafhankelijke Herbalife Nutrition Distributeurs.

Deze expert stelt een persoonlijk voedingsplan voor op en helpt mensen hun lichamelijke doelen te behalen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verkrijgen van een fitter gevoel, meer spiermassa, een strakker lichaam of een betere conditie. Een persoonlijke benadering staat bij Herbalife Nutrition hoog in het vaandel. Wij geloven dat op deze manier de beste resultaten geboekt worden. Het gaat verder dan een product en omvat ook motivatie en gepersonaliseerde ondersteuning die onze klanten het vertrouwen geven om ten goede te veranderen.

Dit noemen wij onze 'distributor difference'.

Green Tick

Onze reden

De wereld gezonder en gelukkiger maken

Green Tick

Ons doel

Inspirerende en blijvende resultaten creëren voor een beter leven

Green Tick

Onze manier

Met behulp van gedreven distributeurs die het verschil maken

Green Tick

Onze waarden

We doen altijd wat juist is. We werken samen. We verbeteren.

herbalife nutrition coach en haar klanten in het park kijken naar een telefoon

WAAR WE ZIJN

Herbalife Nutrition is opgericht in 1980 in de Verenigde Staten. Tegenwoordig vind je ons in meer dan 90 landen met meer dan 10.000 medewerkers over de hele wereld.

HOOFDKANTOOR
Het hoofdkantoor van België en Nederland bevindt zich in Utrecht (NL). Hier houdt een enthousiast team van meer dan 30 medewerkers zich dagelijks bezig met verschillende werkzaamheden ter ondersteuning van de Belgische en Nederlandse markt. Op het hoofdkantoor bevinden zich de afdelingen Member Services, Sales Support, Marketing & Communicatie, Digital, Events en Member Business Practices & Compliance.

EMEA DISTRIBUTIECENTRUM
In Venray (NL) is het Distributiecentrum van Herbalife Nutrition Europa gevestigd. Met ongeveer 260 medewerkers dragen we zorg voor de distributie van de Herbalife Nutrition producten naar de Members binnen Europa en distributiecentra wereldwijd. Daarnaast vervult het EDC een expertise & audit rol op het gebied van douane - en transportzaken, voorraadmanagement, facilitaire aangelegenheden en evenementenondersteuning ten behoeve van alle Herbalife Nutrition vestigingen binnen de gehele EMEA regio.

herbalife nutrition feiten opgericht in 1980 icoon

Opgericht in Los Angeles

Herbalife nutritionele feiten in meer dan 90 landen icoon

Landen over de hele wereld

Herbalife Nutrition feiten meer dan 8000 werknemers icoon

Medewerkers wereldwijd

Herbalife nutrition landbouwer die het gewas op een akker controleert

WAAROM ONZE PRODUCTEN

Het Herbalife Nutrition Institute, dat bestaat uit vooraanstaande deskundigen van over de hele wereld, heeft als taak uitmuntendheid op het gebied van voeding te bevorderen, door middel van klinisch onderzoek en onderwijs over de hele wereld.

Meer dan 300 wetenschappers werken aan onze productkwaliteit en veiligheid en onze ultramoderne apparatuur en kwaliteitscontrolesystemen voeren gedurende het gehele productieproces tests uit. Zo zorgen we ervoor dat elk product optimaal voldoet aan de wettelijke kwaliteitsnormen.

Herbalife Nutrition fabriek met formule 1 bussen op de productieband

Onze faciliteiten functioneren op de nieuwste technologie en behoren tot de meest geavanceerde ter wereld. Al onze laboratoria over de hele wereld zijn ISO 17025-gecertificeerd. In Europa wordt de Herbalife24®-productlijn door het laboratorium LGC getest op verboden stoffen via het wereldwijd bekende en erkende 'Informed Sport'-programma.

Om de kwaliteit te kunnen waarborgen heeft Herbalife Nutrition besloten om een groot deel van het productieproces in eigen beheer te houden.

Van het zaadje van het ingrediënt tot het eindproduct kun je ervan verzekerd zijn dat we optimale kwaliteit leveren.

herbalife nutrition foundation groep kinderen met de handen op elkaar

SOCIALE VERANTWOORDELIJKHEID

Onze distributeurs en medewerkers geven terug aan de gemeenschap. Ze geven zich vrijwillig op om te helpen en/of doneren aan programma's die een goede voeding en een actieve levensstijl voor kinderen bevorderen. Dit doen ze via de Herbalife Nutrition Foundation.

De Herbalife Nutrition Foundation (HNF) is opgericht in 1994 en is een wereldwijde non-profit organisatie die liefdadigheidsorganisaties financiert om ervoor te zorgen dat kinderen gezonde voeding, onderwijs en de steun van vrijwilligers uit de gemeenschap krijgen.

herbalife nutrition foundation - kinderen die lachen in een cirkel

In elk land kiest de Herbalife Family Foundation een organisatie waar het geld dat in dat land wordt gedoneerd naartoe gaat, een ‘Casa Herbalife’. In België doneert HNF aan Pedagogisch Centrum Wagenschot.

PC Wagenschot is een kwaliteitsvolle partner in de zorg, opleiding en opvoeding van kinderen, jongeren en jongvolwassenen én hun context. Zij richten zich tot jongeren met gedrags- en emotionele problemen en/of autisme spectrum stoornissen.

Groepsfoto van Strong Viking deelnemers team

ONZE SPONSORSCHAPPEN

We sponsoren meer dan 150 sportevenementen, teams en atleten over de hele wereld, waaronder meer dan 70 topsporters en teams in Europa. Enkele van de door Herbalife Nutrition gesponsorde teams en atleten zijn: profvoetballer Cristiano Ronaldo, de Amerikaanse voetbalclub LA Galaxy, het Spaanse voetbalteam Atlético Madrid uit de Premier Division en de Obstacle Run Strong Viking in België en Nederland.

Herbalife Nutrition RBFA Logo

IN BELGIË

Herbalife Nutrition België is sinds juni 2017 de officiële voedingssupplier van de Koninklijke Belgische Voetbalbond.

Hierbij adviseert Herbalife Nutrition als voedingssupplier zowel de nationale elftallen – de eDevils en de Red Flames – als de spelers van de U21 en het team scheidsrechters.

Met een duidelijke focus op gezonde voeding en een actieve levensstijl, sluit sportsponsoring perfect aan op de visie van Herbalife Nutrition.

We zijn trots op onze samenwerking met  het Belgische nationale team, dat in 2018 de derde plaats op het WK behaalde.

Member en klanten bespreken binnen de Herbalife Nutrition business opportunity

KOM BIJ ONS TEAM

We werken in een dynamische omgeving en geloven dat werken in en als een team belangrijk is om voortdurend te blijven verbeteren. We willen de normen voor onze industrie bepalen en we hebben jou nodig om ons te helpen onze doelen te behalen. Als jij er klaar voor bent om deel uit te maken van het Herbalife Nutrition en een team van meer dan 10.000 medewerkers wereldwijd, willen we vandaag nog van je horen.